Įdaryti kotletai


Jums reikės:

0,5 kg mėsos faršo

(kaip kas mėgsta, galima tik kiaulienos, dar galima maišyti puse kiaulienos, puse jautienos)

1 kiaušinio

riekės batono

1 galvutės vidutinio svogūno

žiupsnelio druskos

trupučio pipirų arba faršo prieskonių

Įdarui:

150-200 gr fermentinio sūrio

1 skiltelės česnako

apie 50 gr sviesto

Į faršą įmušti kiaušinį, dėti piene ar vandenyje išmirkytą batoną. Berti smulkiai pjaustytą svogūną, taip pat suberti prieskonius.

Viską gerai išmaišyti. Įdarui, sutarkuoti burokine tarka sūrį, į jį dėti sviestą ir smulkiai kapotą česnaką.

Masę gerai išminkyti ir formuoti galkutes įdarui. Iš faršo padaryti paplotėlius, į vidų dėti įdaro ir formuoti kotletus.

Į įkaitintą su trupučiu riebalų keptuvę dedame įdarytus kotletus ir apkepame iš visų pusių.


Skanaus 🙂

VN:F [1.9.20_1166]

Įvertink įrašą!
Rating: 4.3/5 (12 votes cast)
Įdaryti kotletai , 4.3 out of 5 based on 12 ratings

Kiti panašūs įrašai: