Reikės:
- 1 Raudonojo svogūno;
- skiltelės česnako;
- nedidelės Imbiero šaknies;
- 1 čili pipiro;
- alyvuogių ir vyno acto po pora valgomųjų šaukštų;
- žiubsnelis pipirų;
- sojos padažo pora šlakelių.
Tiesiog sumaišome ingridientus ir gauname puikų japonišką marinatą vištienai. Skanaus 🙂
kiek ko deti, kokiomis proporcijomis?
Kiekvieno ingridiento reikėtų po vieną vienetą, acto ir sojos padažo pašlakstyti pagal skonį, tačiau rekomenduojama po porą trejetą valgomųjų šaukštų, o pipirų berti žiupsnelį.
gal reikia parasyti tada i bendra recepta, kad nereiketu skaityti komentarus 🙂
Dėkojame už jūsų pastebėjimus, būtinai į juos atsižvelgsime 🙂