Soti Ukrainietiškų barščių sriuba

Soti_Ukrainietisku_Titulinis

Jums prireiks:

2 l. vandens

3 vidutinių bulvių

1 ind. Kėdainių konservų fabriko ,,Ukrainietiškų barščių,,

(parsiduoda po pusę litro talpos, visuose prekybos centruose)

žiupsnelio druskos

Kukuliams

0,5 kg.  kiaulienos faršo

1 kiaušinio

galvutės svogūno

skiltelės česnako

maltų pipirų

druskos

Į faršą mušam kiaušinį, beriame smulkinta svogūną bei česnaką. Gardiname druska ir pipirais. Viską išminkome ir formuojame nedidelius, apvalius kukulius. Juos dedame į riebalais įkaitintą keptuvę ir gražiai apkepame iš visų pusių. Po to dedame į užvirusį vandenį ir paverdam apie 15 min. Baigiant virti kukuliams sudedame kubeliais pjaustytas bulves, įberiame žiupsnelį druskos ir paverdame apie 5 min. Tada sukrečiam Kėdainių konservų fabriko ,,Ukrainietiškus barščius,, ir viską užvirinam.

Patiekiame su grietine. Pagal skonį galima pabarstyti smulkintomis petražolėmis ar krapais.

Skanaus!

VN:F [1.9.20_1166]

Įvertink įrašą!
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Soti Ukrainietiškų barščių sriuba, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Kiti panašūs įrašai: