Jums prireiks:
2 stiklinių kvietinių miltų
1,5 stiklinės pieno
Pusės stiklinės cukraus
2 kiaušinių
50 g. sviesto
žiupsnelio vanilinio cukraus
Sviestą išlydome, palaukiame kol atvės. Tada mušame kiaušinius, beriame cukrų ir išplakame. Supilam pieną ir dar kartą permaišom tešlą, tada beriame miltus bei vanilinį cukrų ir gerai išmaišome, kad neliktų gumulėlių.
Kepame specialioje forminėje keptuvėje.
Patiekiame pagal skonį, kas su kuo mėgsta. Labai tinka šaltais žiemos vakarais, su gaivia plikoma arbata bei pačios virtomis uogienėmis, braškių ir mėlynių🙂
Skanaus!
Labai skanūs, atsimenu ragavau ! 🙂
tikrai skanus 🙂 super 🙂
Labai skanūs! 🙂