Reikės:
- 300 g. rūkytos lašišos;
- 2 pomidorai;
- avokadas;
- svogūnas;
- pundelis salotų;
- alyvuogių aliejus;
- greipfrutas
Eiga:
Suplėšome salotas, supjaustome likusius ingridientus ir viską apšlakstome aliejumi. Galima pabarstyti įvairiais prieskoniais pagal skonį. Skanaus:)
salotos skanios, bet manau, reiktų mėlynojo svogūno, lašišos užtenka ir 200 g. sočiai. pati dėjau 2 šaukšus alyvuogių ajiejaus ir šiek tiek druskos, daugiau jokių prieskonių neprireikė. avokadas turi būti gerai sunokęs
superines, viskas labai dera kartu, tik salotas dejau ne paprastas o yvairiu salotu misiny http://www.baltisa.lt/uploads/pava.jpg . bei svogūną naudojau mėlyną, na o druskos vos vos ant paciu salotu.. niam niam :)))