Ananasai tešloje

Reikės:

  1. Ananaso;
  2. stiklinės miltų;
  3. arbat. šaukštelio kepimo miltelių;
  4. 2 kiaušinių;
  5. stiklinės šviesaus alaus;
  6. stiklinės aliejaus

Eiga:

Sumaišome miltus, kepimo miltelius, kiaušinius ir alų. Ananasą supjaustome žiedais, išimame šerdį. Ananaso žiedą merkiame į tešlą iš abiejų pusių ir kepiname keptuvėje įkaitintame aliejuje. Iškeptus žiedelius dedame ant popieriaus ar rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Skanaus 🙂

VN:F [1.9.20_1166]

Įvertink įrašą!
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Ananasai tešloje, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Kiti panašūs įrašai: