Reikės:
- čili pipiro;
- 500 g. jautienos faršo;
- 100 g. pomidorų padažo;
- skiltelės česnako;
- paprikos (pagal skonį);
- 400 g. konservuotų raudonųjų pupelių;
- druskos;
- prieskonių (pagal skonį);
- svogūno;
- fermentinio sūrio
Eiga:
Nuplikome pomidorus karštu vandeniu ir nulupame jų odeles. Sumalame pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skiltelę. Jautienos faršą kepiname kartu su supjaustytu svogūnu, kol faršas apskrus ir paruduos. Supilame faršą ir sumaltą masę į puodą, pupeles , pomidorų padažą, šiek tiek vandens (galite pasirinkti, kokio tirštumo sriubos norite) ir viską išmaišome. Beverdant įberiame prieskonių. Patiekdami sriubą galite ją pagardinti užtarkuodami fermentinio sūrio. Skanaus 🙂
sveiki matau neparaset kiek pomidoru reike net neytraukta y reikiamu produktu sarasa.
Puikus receptas! Pati geriausia sriuba, kai reikia susilti. Man visada paslidinejus ar kokiu kitu sportu ziema uzsiemus jos labai norisi.