Vaisių traškučiai

Reikės:

  1. Įvairių vaisių, pvz. ananasų, neprinokusių bananų, obuolių ar kitokių pagal skonį;
  2. Marinatui: proporciškai 4 dalių citrinų sulčių ir 1 dalies skysto medaus.

Eiga:

Vaisius nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Tada panardiname į marinatą ir ištraukę sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Taip paruoštus vaisių griežinėlius dedame į įkaitintą orkaitę (geriausia iki 75 laipsnių) ir džioviname apie keturias valandas. Dureles geriausia laikyti šiek tiek praviras. Gardu, sveika, o taip pat galima taip sudžiovintus vaisius panaudoti kaip dekoracijas kitiems gardėsiams. Skanaus 🙂

VN:F [1.9.20_1166]

Įvertink įrašą!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Vaisių traškučiai, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Kiti panašūs įrašai: