Šilta česnakinė duona

Reikės:

  1. Prancūziško batono;
  2. poros česnako skiltelių;
  3. poros valgomųjų šaukštų kapotų petražolių arba baziliko (pagal skonį);
  4. 50 – 60 g. margarino arba sviesto

Gaminimo eiga:

Sumaišome sviestą, susmulkintas česnako skilteles bei žalumynus. Duoną padalijame įstrižai pagal gabaliukus porcijoms, tačiau įpjauname tik iš viršaus, ne iki galo. Į įpjautus tarpelius tolygiai įdedame sviesto, česnakų ir prieskonių mišinį, įdedame į gerai įkaitintą orkaitę ir kepame apie penkias minutes.  Skanaus 🙂

VN:F [1.9.20_1166]

Įvertink įrašą!
Rating: 4.5/5 (8 votes cast)
Šilta česnakinė duona, 4.5 out of 5 based on 8 ratings

Kiti panašūs įrašai: