„Tzatziki“ padažas prie kebabų

Reikės:

  1. Pusės litro natūralaus jogurto
  2. Šviežio agurko
  3. 2 skiltelių česnako
  4. petražolių
  5. šaukštelio alyvuogių aliejaus
  6. šaukštelio acto
  7. druskos ir pipirų pagal skonį

Gaminimo eiga:

Sutarkuojame agurką, įdedame druskos ir paliekame, kol agurkas išleis sultis. Susikaupusias sultis išpilame. Agurką sumaišome su susmulkintu česnaku, pipirais, aliejumi, actu, petražolėmis ir jogurtu. Padažą valandai paliekame šaldytuve atšalti. Skanaus!

Iliustracijos šaltinis: foodpeoplewant.com

VN:F [1.9.20_1166]

Įvertink įrašą!
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
„Tzatziki“ padažas prie kebabų, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Kiti panašūs įrašai: