Svogūnai tešloje

Reikės:

  1. 2 didelių svogūnų
  2. 1 puodelio alaus
  3. 1 puodelio miltų
  4. prieskonių, žolelių, pvz. džiovinto baziliko, krapų (pagal skonį)
  5. 2 šaukštų garstyčių
  6. druskos
  7. aliejaus kepimui

Gaminimo eiga:

Sumaišome miltus, žoleles ir prieskonius:

Palaipsniui maišant į tešlą supilame alų, įdedame garstyčių. Viską išmaišome.

Supjaustome svogūnus žiedeliais:

Paruoštus svogūnų žiedelius apvoliojame tešloje:

Tešloje apvoliotus svogūnų žiedelius dedame į keptuvę su įkaitintu aliejumi:

Geriausia kepti ne daugiau nei tris -keturis žiedelius vienu metu.

Kai žiedeliai apskrunda, juos galima išgriebti iš keptuvės. Prieš pateikiant, Išgriebtus žiedelius nusausinkite servetėle, kad jie nebūtų per daug riebūs.

Skanaus!

VN:F [1.9.20_1166]

Įvertink įrašą!
Rating: 3.0/5 (5 votes cast)
Svogūnai tešloje, 3.0 out of 5 based on 5 ratings

Kiti panašūs įrašai: