Pomidorinė sriuba

Reikės:

  1. 1 l pomidorų sulčių
  2. maišiuko ryžių
  3. 300 g. pievagrybių
  4. faršo (pagal skonį)
  5. lauro lapų
  6. prieskonių pagal skonį (rekomenduojame sriubos arba saldžiosios paprikos prieskonius)
  7. druskos

Gaminimo eiga:

Atskirai išverdame maišiuką ryžių. Pievagrybius supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje. Aliejuje pakepiname faršą. Į pusę puodo virinto vandens supilame pusę pakelio pomidorų sulčių ir užverdame. Tada viską sudedame į puodą ir paliekame kol užvirs. Paverdame mažoje temperatūroje. Paruoštą sriubą galima pagardinti šaukšteliu grietinės, papuošti baziliko lapeliu. Skanaus!

Iliustracijos šaltinis: gardumynai.blogspot.com

VN:F [1.9.20_1166]

Įvertink įrašą!
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Pomidorinė sriuba, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Kiti panašūs įrašai: