Kepti varškėtukai

varskeciai Kepti varškėtukai

Reikės:

  1. 400 g. varškės
  2. 2 kiaušinių
  3. 1 stiklinės miltų
  4. 1-2 valgomųjų šaukštų cukraus
  5. druskos
  6. aliejaus kepimui

Gaminimo eiga:

Varškę gerai ištriname su cukrumi, įmušame kiaušinius, suberiame miltus, žiubsnelį druskos ir viską gerai išminkome. Ant miltais pabarstyto pagrindo, pvz. lentelės, iš varškės masės suformuojame 5 -6 cm.  skersmens volelius. Peiliu supjaustome 2 cm. storumo paplotėliais ir suformuojame varškėčius. Paruoštus varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame aliejuje iš abiejų pusių. Kai varškėčiai gražiai apskrunda, juos galima pateikti. Varškėčius galite pagardinti, mėgstama uogiene, grietine ar vaniliniais ledais. Skanaus!

Iliustracijos šaltinis: maistas-i-namus.pasazas.lt

VN:F [1.9.20_1166]

Įvertink įrašą!
Rating: 4.9/5 (16 votes cast)
Kepti varškėtukai, 4.9 out of 5 based on 16 ratings

Kiti panašūs įrašai: